روش نگهداری ناگت مرغ؛ بهترین دما، مدت و نحوه بسته بندیTanis۱۴ مهر ۱۴۰۴یکی از بزرگترین دغدغهها بعد از ... ادامه مطلب
آموزش مرحله به مرحله کاناپ کالباس و ژامبون با دستورهای متنوعTanis۱۰ شهریور ۱۴۰۴کاناپههای کوچک همیشه روی میز مهمانیها ... ادامه مطلب
مراحل تولید کالباس در ایرانTanis۱۷ اسفند ۱۴۰۳کالباس یکی از محبوبترین فرآوردههای گوشتی ... ادامه مطلب
تفاوت کالباس لیونر با مارتادلا از نظر طعم، ظاهر و ترکیباتTanis۱۴ اسفند ۱۴۰۳کالباس یکی از محصولات پرطرفدار و ... ادامه مطلب