پیتزا پرطرفدارترین غذای جهان است که در ایران هم محبوبیت خاصی دارد. افسانهها و تاریخ میگویند که اولین پیتزای مدرن در دهه ۱۸۸۰ به افتخار مارگاریتا، ملکه ساووی ساخته شد و تا امروز توانسته عنوان محبوبترین غذای دنیا را از آن خود کند.
پیتزا به روشهای مختلفی در جهان تولید میشود؛ از پیتزاهای دریایی و گیاهی گرفته تا پیتزا با سوسیس که یکی از معمولترین انواع پیتزا است. وقتی صحبت از پیتزا میشود، یکی از مهمترین سوالاتی که از خودمان میپرسیم این است که بهترین سوسیس برای پیتزا چیست و چگونه میتوان پیتزا را خوشمزهتر کرد.
در این مقاله به معرفی انواع سوسیس برای پیتزا میپردازیم و به نکات مهمی که باید برای استفاده از این فراورده گوشتی بدانید اشاره میکنیم.
انواع سوسیس برای پیتزا: چه سوسیس هایی برای پیتزا بهتر هستند؟
در میان سوسیسهای مختلفی که در ایران و دنیا وجود دارد، برخی از آنها نسبت به بقیه برای استفاده در پیتزا بهتر هستند. در این قسمت به معرفی بهترین سوسیسها برای پیتزا میپردازیم:
سوسیس تند ایتالیایی
اگر به سوسیسهای ایتالیایی دسترسی داشته باشید، انتخاب اولتان باید سوسیس ایتالیایی تند باشد.
وقتی نوبت به یافتن بهترین سوسیس برای پیتزا میرسد، سوسیس ایتالیایی تند در اکثر نقاط جهان به عنوان بهترین انتخاب در نظر گرفته میشود که دلیل آن میتواند وجود نتهای شور و تند در آن است که طعمی خاص و تند به پیتزا میدهد.
سوسیس تند ایتالیایی یک سوسیس خوشمزه و خوش طعم است که با ترکیبی از گیاهان و ادویهها یک طعم به یاد ماندنی و لذیذ دارد. این سوسیسها لایه رویی ترد و بافت داخلی نرم دارند که باعث میشود علاوه بر طعم خاص، بافت پیتزا نیز دلچسب و خاص باشد.
پپرونی
پپرونی یکی از محبوبترین انواع سوسیس برای پیتزا است. این سوسیس یکی از فرآوردههای گوشتی ایتالیایی-آمریکایی است که با الهام از سالامیهای ایتالیایی در منهتن تولید شد. پپرونی با تندی ملایم و عطر دودی خود میتواند یک پیتزای معمولی را به پیتزایی تبدیل کند که ورای تصور شماست!
پپرونیها انواع مختلفی دارند و به روشهای مختلفی نیز تولید میشوند. در مقاله “پپرونی چیست” میتوانید درباره این نوع سوسیس خوشمزه اطلاعات کاملتری به دست آورید.
هات داگ پنیری
اکثر افراد تصور میکنند، هات داگ پنیری فقط مناسب درست کردن ساندویچ یا گریل کردن است؛ در حالی که اگر یک بار این سوسیس خوشمزه را روی پیتزای خود حلقه حلقه کنید و در فر بگذارید، نظرتان به کلی تغییر میکند! هات داگ پنیری باعث میشود در هر گاز از پیتزای خود، طعم لذیذ سوسیس آغشته به پنیر آب شده را بچشید و تجربه شما از پیتزا خوردن را دگرگون میکند.
سوسیس شیرین ایتالیایی
سوسیس شیرین ایتالیایی، معمولاً با نمک، رازیانه و ریحان طعمدار میشود. این سوسیسها به طرز خوشمزهای نرم بوده و طعمی ملایمتر از سایر سوسیسها دارند که به خوبی طعم پنیری پیتزا را تکمیل میکنند. علاوه بر این ممکن است ادویههایی مانند دارچین و جوز هندی نیز در تولید این نوع سوسیس به کار رود که طعم ملایم آن را قویتر میکند.
چوریتسو
چوریتسو یکی از انواع سوسیسهای تخمیری است که در شکل اصلی خود از شبه جزیره ایبری اسپانیا میآید. این نوع سوسیس در فرمولاسیون اصلی خود باید حاوی گوشت خوک، پاپریکا، سیر و نمک باشد و استفاده از آن در پیتزا، عطر و طعمی خاص به آن میبخشد.
سوسیس دودی
اگر از طعم و مزه دودی در غذا استقبال میکنید، سوسیس دودی مناسب ترین سوسیس برای پیتزای شما است. به خصوص اگر بتوانید سوسیسی را انتخاب کنید که مانند سوسیس دودی تانیس با چوب و نه با اسانس دود، تولید شده باشد، میتوانید عطر و طعم اصیل دود را در پیتزای خود تجربه کنید.
راهنمای انتخاب بهترین سوسیس برای پیتزا
گرچه سوسیس یکی از اصلیترین مواد برای تهیه پیتزا است، اما همه سوسیسها با هم برابر نیستند! برخی از آنها برای پیتزا مناسبتر از بقیه هستند. اما چه چیزی یک سوسیس را به انتخابی ایدهآل برای پیتزا تبدیل میکند؟
بهترین سوسیس برای پیتزا باید بافت و طعم خوبی داشته باشد که طعم کلی غذا را بهتر کند. باید به خوبی با چاشنیهایی مانند پونه کوهی یا آویشن و ادویههایی مانند سیر و فلفل قرمز طعمدار شده باشد. سوسیس همچنین باید تعادل خوبی از چربی و گوشت بدون چربی داشته باشد تا بهترین بافت و طعم را به پیتزا بدهد.
سوسیس مناسب پیتزا برای هر ذائقه و سلیقهای متفاوت است؛ از این رو شما میتوانید با توجه به ذائقه خود یکی از انواع سوسیس را برای تهیه پیتزا انتخاب کنید.
نکات استفاده از سوسیس در پیتزا
گرچه انتخاب بهترین سوسیس برای پیتزا در تهیه یک پیتزای خوشمزه تاثیر زیادی دارد، اما نکات دیگری هم هست که با رعایت آنها میتوانید پیتزای بهتری داشته باشید.
- سوسیس به طور طبیعی دارای چربی زیادی است که میتواند پیتزای شما را چرب کند. اگر به دنبال گزینه سالمتر با چربی کمتری هستید، سوسیس بوقلمون یا مرغ را امتحان کنید.
- بهتر است سوسیس را در پیتزا به شکل حلقه حلقه شده استفاده کنید و از رنده کردن آن اجتناب کنید. این کار باعث میشود ظاهر پیتزا جذابتر باشد و بافت لذیذتری داشته باشد.
- سوسیس را بعد از ریختن پنیر پیتزا روی پیتزا قرار دهید تا هم به خوبی به بقیه مواد بچسبد و هم به زیباتر شدن ظاهر غذای شما کمک کند.
- برای لذیذتر شدن پیتزا، میتوانید ابتدا سوسیس را در کمی کره تفت دهید تا طلایی شود و بعد از گرفتن روغن اضافی، آن را روی پیتزا بریزید.
- اگر از پیتزای تند خوشتان نمیآید، سوسیسهای پپرونی یا چوریتسو را انتخاب نکنید.
- کوکتل ۷۰% تانیس یکی از بهترین سوسیسها برای افرادی است که پیتزا را با طعم نوستالژی و کلاسیکش میپسندند.
مزایای استفاده از سوسیس مرغوب در پیتزا
تا به حال از خودتان پرسیدهاید که چرا باید از بهترین سوسیس برای پیتزا استفاده کنید؟
استفاده از سوسیس مرغوب و باکیفیت در پیتزا، علاوه بر این که طعم و عطر پیتزا را بهتر میکند، مزایای دیگری نیز دارد.
- با انتخاب یک سوسیس مرغوب میتوانید با اطمینان از سلامت غذای خود، یک پیتزای خوشمزه و عالی را برای خود و خانواده درست کنید. سوسیسی را انتخاب کنید که توسط یک برند معتبر مانند تانیس تولید شده و دارای علامت استاندارد باشد.
- یکی از مهمترین مزایای استفاده از سوسیس مرغوب در پیتزا، راحت شدن کار تهیه پیتزا نسبت به استفاده از گوشت و مرغ است. همان طور که میدانید برای تهیه پیتزا با گوشت یا مرغ باید ابتدا این گوشتها را پخته و ریش ریش یا چرخ کنید. با سوسیس دیگر نیازی به این کار نیست و میتوانید در مدت زمان کمتری پیتزای خود را تهیه کنید.
- سوسیس علاوه بر این که دارای گوشت و پروتئین است، دارای ادویههای خوش عطر و طعمی است که مزه پیتزا را دگرگون میکنند.
- سوسیس به پیتزای شما جذابیت بیشتری میدهد که باعث میشود غذا اشتهاآورتر به نظر برسد. بنابراین اگر کودک بدغذا در خانه دارید که حتی در مقابل پیتزا هم مقاومت میکند، میتوانید با انتخاب بهترین سوسیس برای پیتزا شکل جذابی به غذا بدهید تا برای خوردن، وسوسه شود!
بدون دیدگاه