رول ژامبون سوخاری

رول ژامبون سوخاری یک میان وعده خوشمزه و البته یک فینگرفود جذاب برای مهمانی‌های شماست. رول سوخاری ژامبون و پنیر به سادگی و به روش‌های مختلفی قابل تهیه بوده و غذایی دوست داشتنی برای کودک و بزرگسال است. در این پست به معرفی طرز تهیه رول ژامبون سوخاری می‌پردازیم و روش‌های مختلف تهیه این رول خوشمزه را معرفی می‌کنیم.

چند روش تهیه رول ژامبون سوخاری

برای تهیه رول سوخاری ژامبون روش‌های مختلفی وجود دارد؛ شما می‌توانید با توجه به مواد و وسایلی که در اختیار دارید، یکی از این روش‌ها را انتخاب کنید و رول ژامبون خوشمزه خود را آماده کنید.

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با نان تست

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری قرمز

مواد لازم:

  • نان تست: ۱۴ عدد

  • ژامبون: ۷ ورق

  • پنیر گودا ورقه‌ای: ۷ عدد

  • آرد سفید: ۲ پیمانه

  • تخم مرغ: ۴ عدد

  • پودر سوخاری رنگی: ۲ پیمانه

  • سس مایونز یا پنیر خامه‌ای: ۴ قاشق غذاخوری

  • روغن مایع: به مقدار لازم

  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری رنگی با نان تست بسیار ساده‌تر است؛ بنابراین اگر قصد دارید رول ژامبون سوخاری قرمز یا رنگ‌های دیگر تهیه کنید و تهیه کرپ برای شما آسان نیست، انتخاب نان تست نسبت به روش‌های دیگر بهتر است.

ابتدا دور نان تست‌ها که سفت‌تر است را با چاقو یا قیچی آشپزی جدا کنید.

سپس لبه نان‌ها را با مقداری آب و به وسیله برس آشپزی خیس کنید. حالا نان‌های تست که لبه آنها خیس و چسبنده شده را دوتا دوتا از سمت لبه‌ها به هم بچسبانید و کمی با انگشت فشار دهید تا نان‌ها به خوبی به هم بچسبند.

در مرحله بعدی نان‌ها را با وردنه کمی پهن و نازک کنید و روی آنها مقداری سس مایونز یا پنیر خامه‌ای بزنید.

حالا ژامبون‌ها را به اندازه‌ای برش بزنید که از لبه نان، حدود ۲ الی ۳ سانتی‌متر فاصله داشته باشند. سپس آنها را روی نان‌ها بچینید.

پنیر ورقه‌ای را روی ژامبون‌ها بگذارید و نان را رول کنید و کمی فشار دهید تا به خوبی بسته شوند. سپس رول‌ها را محکم سلفون‌پیچ کنید.

رول‌های ژامبون را به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر یا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

تخم مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و هم بزنید تا کاملا یک دست شوند.

آرد و پودر سوخاری را در ظرف‌های جداگانه قرار بریزید.

رول‌ها را از سلفون خارج کرده، ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و پس از آن در پودر سوخاری بغلتانید.

روغن را در یک تابه داغ کنید؛ بهتر است مقدار روغن به اندازه‌ای باشد که رول‌ها در آن شناور شوند یا روغن روی رول‌ها را بپوشاند.

رول‌ها را در روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن، روی کاغذ یا دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

رول ژامبون سوخاری شما آماده است؛ می‌توانید آنها را به همین صورت سرو کنید یا پیش از سرو برش بزنید.

رول ژامبون سوخاری با نان لواش

آموزش رول ژامبون سوخاری

مواد لازم:

  • ژامبون: ۷ ورق

  • پنیر گودا ورقه‌ای: ۷ ورق

  • پنیر خامه‌ای یا سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری

  • نان لواش: ۷ عدد

  • تخم مرغ: ۱ عدد

  • آرد: ۲ قاشق غذا خوری

  • پودر سوخاری: ۴ قاشق غذا خوری

  • روغن مایع: به مقدار لازم

نان‌ها را روی یک سطح صاف بگذارید و روی آنها پنیر خامه‌ای یا سس مایونز بزنید.

سپس ژامبون‌ها را روی نان بچینید؛ به طوری که از لبه نان ۲ سانتی‌متر فاصله داشته باشد. روی ژامبون‌ها پنیر گودا قرار دهید و نان را رول کنید. برای این که لبه نان بچسبد و رول باز نشود می‌توانید از کمی آب، سس مایونز یا پنیر خامه‌ای استفاده کنید اما اگر باز هم رول‌ها در حال باز شدن بودند از خلال دندان برای نگه داشتن آنها استفاده کنید.

بهتر است رول‌ها نیم ساعت در یخچال استراحت کنند. سپس تخم مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

آرد و پودر سوخاری را در ظرف‌های جداگانه بریزید و رول‌ها را ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید.

رول‌های ژامبون را در روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

سپس رول ژامبون سوخاری را به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو بچینید.

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با خمیر یوفکا

دستور رول ژامبون سوخاری

مواد لازم:

  • خمیر یوفکا: ۱۰ ورق

  • ژامبون: ۱۰ ورق

  • پنیر گودا: ۱۵ ورق

  • پودر سوخاری: ۱ و نیم پیمانه

  • تخم مرغ: ۲ عدد

  • آب: به مقدار لازم

  • روغن: به مقدار لازم

خمیر یوفکا را روی یک سطح صاف باز کنید و با برس آشپزی با آب مرطوب کنید. ژامبون را روی خمیر قرار دهید.

روی ژامبون را با ورقه‌های پنیر گودا بپوشانید و خمیر را رول کنید. اگر انتهای خمیر کامل بسته نشد، آن را با آب کمی مرطوب کنید و خوب بسچبانید تا رول باز نشود. در این روش نیازی به استراحت رول در یخچال نیست.

تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس پودر سوخاری را در ظرفی جداگانه بریزید.

رول‌ها را ابتدا به تخم مرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید.

رول‌های ژامبون را در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است روغن روی رول‌ها را بپوشاند.

رول ژامبون سوخاری با یوفکا به همین سادگی آماده است؛ تنها کافی است رول‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

رول ژامبون سوخاری با لازانیا

مواد لازم:

  • لازانیا: یک بسته

  • پنیر گودا ورقه‌ای: به تعداد ورقه‌‌های لازانیا

  • پنیر خامه‌ای: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری

  • ژامبون: به تعداد ورقه‌های لازانیا

  • تخم مرغ: دو عدد

  • آرد: یک پیمانه

  • پودر سوخاری: یک پیمانه

  • شیر: نصف پیمانه

برای تهیه رول ژامبون سوخاری با لازانیا، ابتدا باید ورقه‌های لازانیا را در یک قابلمه آب گرم قرار دهید تا نرم شوند. توجه کنید که برخی از لازانیاها باید کاملا پخته شوند؛ بنابراین طبق دستورالعمل روی بسته بندی لازانیا پیش بروید اما از بیش از حد نرم شدن لازانیا جلوگیری کنید تا در حین کار پاره نشوند.

لازانیا را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. در مرحله بعدی پنیر خامه‌ای را روی ورق‌های لازانیا پخش کنید. ژامبون‌ها را به اندازه عرض لازانیا برش دهید. ژامبون نباید روی بخش چین‌دار لازانیا قرار گیرد. برای این که رول‌های صافی داشته باشید، می‌توانید لبه‌های چین‌دار لازانیا را ببرید.

ژامبون را روی لازانیا قرار داده و پنیر گودا را به اندازه ژامبون ببرید و روی ژامبون بگذارید.

سپس ورق‌های لازانیا را رول کنید و در سلفون محکم بپیچید. اجازه دهید رول‌ها نیم ساعت در فریزر یا یک ساعت و نیم در یخچال استراحت کنند.

تخم مرغ‌ها را در یک ظرف شکسته و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. آرد و پودر سوخاری را در ظرف‌های جداگانه بریزید و رول‌ها را ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید.

در یک تابه یا قابلمه نچسب، روغن را داغ کنید و رول‌ها را در روغن سرخ کنید. بهتر است رول‌ها در روغن شناور شوند.

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با کرپ

طرز تهیه ی رول ژامبون سوخاری

یکی از بهترین روش‌ها برای تهیه رول ژامبون سوخاری رنگی، درست کردن خمیر رول با کرپ است؛ چرا که می‌توانید کرپ را به هر رنگی که دوست دارید تهیه کنید!

برای تهیه رول سوخاری ژامبون با کرپ به مواد زیر نیاز دارید:

  • تخم مرغ: ۲ عدد

  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

  • نمک: نصف قاشق غذاخوری

  • شیر: دو سوم پیمانه

  • آردسفید الک شده: دو سوم پیمانه

  • رنگ مجاز خوراکی یا زعفران درصورت تمایل

  • ژامبون: ۸ ورق

  •  پنیر گودا ورقه‌ای: ۸ ورق

  • پنیر خامه‌ای یا سس مایونز: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

  • پودرسوخاری رنگی: ۱ بسته

  • تخم مرغ زده شده: ۱عدد

طرز تهیه کرپ رول ژامبون سوخاری نسبتا ساده است؛ به شرطی که دقت کافی در درست کردن کرپ داشته باشید.

برای این کار، ابتدا دو عدد تخم را با شیر، نمک و روغن مایع خوب هم بزنید تا یکدست شوند. اگر از رنگ خوراکی یا زعفران استفاده می‌کنید، پس از یکدست شدن مواد، آن را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد رنگ بگیرد.

یک تابه نچسب و بدون خط و خش را کمی چرب کنید و مقداری از مایع کرپ را در تابه بریزید؛ به طوری که کف تابه را کامل بپوشاند اما خیلی ضخیم نباشد. برای این که کمتر دورریز داشته باشید، می‌توانید یک تابه مستطیل یا مربع را انتخاب کنید.

زمانی که مایع شروع به حباب زدن کرد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

بعد از آماده شدن کرپ، آن را روی یک سطح صاف قرار داده و با نایلون روی آن را بپوشانید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن کرپ، آن را به صورت مربع یا مستطیل برش بزنید و گوشه‌های گرد دایره را جدا کنید.

روی کرپ یک لایه نازک سس مایونز یا پنیر خامه‌ای بزنید و ژامبون‌ها را روی آن بچینید. سپس پنیر گودا را روی ژامبون‌ها قرار دهید و کرپ را رول کنید.

رول‌های ژامبون را با سلفون محکم بپیچید و یک ساعت در فریزر قرار دهید.

تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس پودر سوخاری را در ظرفی جداگانه بریزید.

رول‌ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

نکته: برای این که کرپ راحت‌تر رول شود، می‌توانید یک سوسیس روی پنیر ورقه‌ای بگذارید و سپس کرپ را رول کنید. فينگر فود رول ژامبون سوخاری شما به این روش زیباتر می‌شود.

کالری رول سوخاری ژامبون چقدر است؟

هر ۱۰۰ گرم رول ژامبون سوخاری، حدود ۳۰۰ کالری دارد. این میزان کالری با توجه به این که چقدر از سس، پنیر و روغن استفاده کرده‌اید، می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد.

بنابراین کالری رول ژامبون سوخاری کم نیست و باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید. برای تهیه رول ژامبون به روش رژیمی، می‌توانید سس مایونز و پنیر خامه‌ای را از آن حذف کنید.

سوالات متداول

کالری رول سوخاری ژامبون چقدر است؟

هر ۱۰۰ گرم رول ژامبون سوخاری، حدود ۳۰۰ کالری دارد. این میزان کالری با توجه به این که چقدر از سس، پنیر و روغن استفاده کرده‌اید، می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *