کاسرول سوسیس یکی از غذاهای دلچسبی است که میتوانید به عنوان شام یا ناهار آن را سرو کنید؛ همچنین کاسرول یک غذای خوشمزه و آسان برای دورهمیها و مهمانیهای شماست.
در این پست به شما میگوییم کاسرول چیست و چگونه میتوانید یک کاسرول سوسیس خوشمزه در خانه تهیه کنید.
کاسرول چیست؟
کاسرول یا کسرول به غذایی گفته میشود که در یک ظرف بزرگ با دیواره عمیق در فر پخته شده و در همان ظرف هم سرو میشود. به ظرفی که کسرول در آن پخته میشود «کسرول دیش» یا «ظرف کسرول» گفته میشود.
کاسرول یک غذای خوشمزه جهانی است که معمولا سه جزء اصلی دارد:
- گوشت یا فرآورده پروتئینی (مانند گوشت مرغ، گوشت قرمز، ماهی و …) یا پروتئینهای گیاهی مانند توفو و سویا یا فرآوردههای گوشتی مانند (سوسیس، کالباس، بیکن و …)
- سبزیجات
- یک ترکیب نشاستهدار چسبنده مانند سیب زمینی، ماکارونی، آرد یا برنج
معمولا روی کاسرول یا همراه با سایر مواد اولیه، پنیر اضافه میشود تا این غذا را دلچسبتر و لذیذتر کند.
مزیت اصلی کاسرول، تهیه آسان و دستور پخت انعطافپذیر آن است؛ به طوری که میتوانید خودتان در خانه با هر مواد اولیهای که در دسترستان است، آن را تهیه کنید.
اگر تا به حال خودتان در خانه کاسرول درست نکردهاید، پیشنهاد میکنیم کاسرول سوسیس را با چوریتسو یا کوکتل ۷۰% گوشت قرمز تانیس امتحان کنید.
ترکیبات کاسرول سوسیس
مواد لازم برای تهیه کسرول سوسیس عبارتاند از:
- ۵۰۰ گرم سوسیس حلقه حلقه شده
- ۴ پیمانه سیب زمینی نیم پز و خرد شده به صورت درشت
- ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه قارچ ورقه شده
- نمک، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم
- یک چهارم قاشق چای خوری پودر پیاز
- ۱ پیمانه شیر
- ۴ عدد تخم مرغ
- یک چهارم فنجان کره (ذوب شده)
- روغن: به مقدار لازم
شما میتوانید هر نوع سبزیجات مانند پیازچه، فلفل دلمهای، جعفری و … نیز به این دستور پخت استفاده کنید.
طرز تهیه کاسرول سوسیس و سیب زمینی
نحوه تهیه کسرول سوسیس به صورت زیر است:
- ابتدا سوسیسها را سرخ کنید و کنار بگذارید.
- شیر، تخم مرغ، ادویهها و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
- یک ظرف مناسب فر با ارتفاع دیواره حداقل ۱۰ سانتیمتر را چرب کنید.
- یک لایه از سیب زمینیها را در ظرف بریزید و روی آن یک لایه پنیر چدار بپاشید.
- در این مرحله یه لایه پر قارچ خرد شده اضافه کنید.
- در لایه بعدی پنیر چدار و سوسیس بریزید.
- لایه لایه مواد را تکرار کنید و در لایه آخر، پنیر چدار بریزید.
- ترکیب شیر و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید.
- ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (از قبل گرم شده) قرار دهید.
- پس از این مدت، فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید و شعله بالای فر را روشن کنید تا روی کاسرول نیز برشته شود.
خرید عمده هات داگ پنیری با بهترین قیمت
بهترین سوسیس برای کاسرول
سوسیسهای مختلفی وجود دارد که میتوانید آنها را در تهیه کاسرول سوسیس استفاده کنید اما برخی سوسیسها برای تهیه این غذا لذیذتر و خوشمزهتر هستند.
پیشنهاد ما استفاده از یکی از سوسیسهای زیر برای تهیه این غذا است:
- چوریتسو
- هات داگ پنیری تانیس
- کوکتل ۷۰% گوشت قرمز
- کوکتل دودی
- کوکتل پنیری
- سوسیس شکاری
مزیت استفاده از سوسیسهای پنیری این است که کاسرول شما را لذیذتر میکند. علت این که ما هات داگ پنیری تانیس را به شما پیشنهاد میکنیم این است که پنیر موجود در هات داگ پنیری این برند، پنیرهای آماده موجود در بازار نیست و این برند پنیر موجود در هات داگ پنیری را به صورت اختصاصی و با فرمولاسیون خاصی تولید میکند. به همین دلیل عطر و طعم این محصول بسیار دلچسب است و کاسرول را چندین برابر خوشمزهتر میکند.
بدون دیدگاه