سالاد الویه یکی از غذاهای محبوب ایرانیها است که میتوان با مرغ یا کالباس آن را تهیه کرد. یکی از خوشمزهترین روشهای تهیه سالاد الویه، استفاده از کالباس در آن است. در تهیه سالاد الویه با کالباس، معمولا این سوال پیش میآید که بهترین کالباس برای الویه چیست یا چه کالباسی از چه برندی باعث میشود سالاد الویه لذیذتر و خوشمزهتر شود. در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم و به بررسی بهترین کالباس برای تهیه الویه بپردازیم.
انواع کالباس برای سالاد الویه
در حالی که انواع مختلفی از کالباس وجود دارد، اما همه کالباسها برای استفاده در الویه مناسب نیستند. به عنوان مثال کالباسهایی مانند پپرونی، سالامی و کالباسهای دودی اغلب برای الویه مناسب نیست.
انواع کالباس مناسب الویه عبارتاند از:
- کالباس مرغ ۷۰%
- کالباس نوروزی
- کرات
- کالباسهای بدون پسته
- کالباس خشک
- کالباس لیونر
- کالباس مرغ ۹۰%
خوشمزه ترین کالباس برای درست کردن الویه از بین کالباسهای بالا، کالباس مرغ ۹۰% و کالباس نوروزی است.
انتخاب بهترین کالباس برای الویه
برای انتخاب بهترین کالباس برای الویه باید به برخی نکات مهم توجه داشته باشید که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- توجه به مواد تشکیل دهنده: در حین انتخاب کالباس همیشه دقت داشته باشید که چه موادی در ترکیبات آن استفاده شده است. موادی مانند خمیر مرغ، گلوتن گندم و برخی ادویهها در کالباس استفاده میشوند که شما باید ابتدا بررسی کنید که به این مواد حساسیت نداشته باشید. بسیاری از افراد نمیتوانند گلوتن گندم مصرف کنند زیرا به بیماری سلیاک مبتلا هستند. از طرف دیگر شما باید بدانید خمیر مرغ دقیقا چیست. خمیر مرغ در کارخانههای معتبری مانند تانیس، از جدا کردن گوشتهای چسبیده به استخوانهای مرغ به دست میآید. این گوشتها پس از جداسازی از استخوان، وارد پروسه تولید محصولاتی مانند کالباس و سوسیس میشود و استخوانهای مرغ برای کارخانههایی ارسال میشود که برای تولید غذای دام، پرندگان و آبزیان به استخوان مرغ نیاز دارند.
اگر برندی که سوسیس و کالباس را از آن تهیه میکنید، معتبر باشد، میتوانید مطمئن باشید که ترکیبات موجود در خمیر مرغ، تنها گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی و افزودنیهای مجازی مانند ادویهها و نگهدارندهها است که در دوز مجاز به گوشت اضافه میشود. اما نکته همینجاست.
اگر از کالباسهایی استفاده میکنید که تحت عنوان کالباس خانگی یا کالباس تازه در بازار موجود است، باید نسبت به سلامت و ترکیبات موجود در آن، وسواس بیشتری داشته باشید! چرا که این کالباسها تنها در صورتی قابل اعتماد هستند که تحت نظارت اداره بهداشت بوده و دارای علامت استاندارد باشند؛ در غیر این صورت هیچ تضمینی نیست که میزان دوز مجاز افزودنیها در تولید محصولات آنها رعایت شده باشد.
- نوع بسته بندی: در خرید کالباس دقت کنید که بسته بندی آنها دارای حباب هوا نباشد.
- کیفیت گوشت: کیفیت گوشت مورد استفاده در تولید کالباس اهمیت زیادی دارد. در انتخاب بهترین کالباس برای درست کردن الویه توجه داشته باشید که کالباس را از برندهای معتبر و قابل اعتماد تهیه کنید. برندهای معتبری مانند تانیس از گوشت سالم، تازه و گرم برای تهیه سوسیس و کالباس استفاده میکنند.
- طعم کالباس: با توجه به این که چه طعمی را در کالباس ترجیح میدهید، میتوانید از کالباس گوشت یا ژیگو نیز در الویه استفاده کنید. بهترین طعم در سالاد الویه بسیار سلیقهای است و شما با توجه به سلیقه خود میتوانید کالباسهای مختلفی را در الویه استفاده کنید.
نکات استفاده از کالباس در الویه
- یک نکته مهم برای استفاده از کالباس در الویه این است که کالباس را رنده نکنید؛ بلکه به صورت نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
- نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که کالباس را در ابتدا به مواد اضافه نکنید؛ زیرا ممکن است خرد یا له شود. بهتر است آن را در مراحل نهایی و پیش از اضافه کردن سس به بقیه مواد اضافه کنید.
- در صورتی که از طعم و مزه سیر در الویه خوشتان نمیآید، از کالباسهایی مانند مارتادلا که عطر و طعم سیر در آنها قالب است استفاده نکنید.
- با افزودن کالباس مرغ دودی به الویه میتوانید طعم جدیدی از سالاد الویه با کالباس را کشف کنید!
- میتوانید کالباس را پیش از افزودن به سالاد، کمی تفت دهید تا سرخ شود. سپس روغن و چربی اضافی آن را گرفته و به الویه اضافه کنید.
- اگر میخواهید الویه شما بیشتر طعم و مزه مرغ داشته باشد، میتوانید از کالباسهای مرغ با درصد بالا استفاده کنید یا علاوه بر کالباس از مرغ ریش ریش شده نیز در الویه استفاده کنید؛ کالباس مرغ ۹۰% تانیس بهترین کالباس برای الویه و مناسب افرادی است که طعم بیشتر مرغ در الویه را ترجیح میدهند.
کالباس عمده؛ لیست قیمت و خرید عمده کالباس تانیس
مزایای استفاده از کالباس مرغوب در الویه
انتخاب مناسب ترین کالباس برای الویه به غذای شما طعم و مزه خاصی میدهد و آن را لذیذتر میکند. به علاوه انتخاب بهترین کالباس برای الویه به شما این اطمینان را میدهد که یک وعده غذایی سالم و خوشمزه داشته باشید که از نظر سلامتی برای شما و خانواده مشکلی ایجاد نمیکند.
مزیت دیگر استفاده از کالباس مرغوب در الویه، راحتی در استفاده و بهرهمندی از پروتئین آن است. بر خلاف مرغ، اگر از یک کالباس مرغوب برای تهیه الویه استفاده کنید، دیگر نیازی نیست زمان طولانی را طرف پختن و ریش ریش کردن مرغ کنید؛ در عین حال از محتوای پروتئین کافی نیز بهرهمند میشوید.
کالباسهای تانیس یکی از باکیفیتترین محصولات موجود در بازار است که میتوانید برای تهیه سالاد الویه با کالباس یا سایر غذاها از آنها استفاده کنید. محصولات تانیس با استفاده از گوشت مرغ، بوقلمون یا گوساله تهیه میشود و پس از طعمدار شدن با ادویهها و آمادهسازی با فرمولاسیون خاص تانیس آماده عرضه به بازار میشود.
تانیس انتخاب افرادی است که به سلامت غذایی خود اهمیت میدهند و به دنبال عطر و طعمی خاص هستند!
بدون دیدگاه