املت کالباس، یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است که میتواند انتخابی ایدهآل برای صبحانه، عصرانه یا حتی شام باشد. این املت با استفاده از تخم مرغ، کالباس، پنیر و سبزیجات دلخواهتان تهیه میشود و میتواند به راحتی در منزل و با مواد اولیه در دسترس تهیه شود.
در این مقاله، به شما طرز تهیه املت کالباس با ۵ روش مختلف را آموزش خواهیم داد تا بتوانید این غذای خوشمزه را به سلیقه خودتان تهیه کنید.
طرز تهیه املت با کالباس ساده
مواد لازم (برای ۲ نفر):
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ عدد کالباس
- ۵۰ گرم پنیر ورقهای یا رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری شیر یا خامه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
- تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید.
- شیر یا خامه، نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- کالباسها را به صورت نگینی یا حلقهای خرد کنید.
- در یک تابه نچسب، مقداری روغن مایع یا کره ذوب شده بریزید.
- مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از اینکه تخم مرغها کمی سفت شدند، کالباسهای خرد شده به املت اضافه کنید.
- پنیر ورقهای یا رنده شده را روی املت پخش کنید.
- املت را به دو نیمه تا کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا پنیر آب شود.
- املت کالباس را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
طرز تهیه املت رولی
- مراحل ۱ تا ۴ را مانند روش اول انجام دهید.
- در یک تابه نچسب، مقداری روغن مایع یا کره ذوب شده بریزید.
- مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم پخش کنید تا یک لایه نازک از املت ایجاد شود.
- بعد از اینکه تخم مرغها کمی سفت شدند، کالباسهای خرد شده و سبزیجات دلخواهتان را (در صورت تمایل) روی یک سوم از املت قرار دهید.
- با استفاده از لیسک یا چنگال، املت را از یک سمت به آرامی رول کنید.
- املت رولی را به آرامی به سمت دیگر تابه حرکت دهید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا املت سفت شود.
- املت رولی کالباس را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
طرز تهیه املت کالباس و پنیر: ساده و خوشمزه
املت کالباس و پنیر، یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است که میتواند انتخابی ایدهآل برای صبحانه، عصرانه یا حتی شام باشد. این املت با استفاده از تخم مرغ، کالباس، پنیر و سبزیجات دلخواهتان تهیه میشود و میتواند به راحتی در منزل و با مواد اولیه در دسترس تهیه شود.
در این بخش به شما طرز تهیه املت کالباس و پنیر با دو روش مختلف، املت ساده و املت رولی را آموزش خواهیم داد تا بتوانید این غذای خوشمزه را به سلیقه خودتان تهیه کنید.
مواد لازم (برای ۲ نفر):
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ عدد کالباس
- ۵۰ گرم پنیر ورقهای یا رنده شده
- ۲ قاشق غذاخوری شیر یا خامه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سبزیجات دلخواه (گوجه فرنگی، پیاز، قارچ و …) (اختیاری)
طرز تهیه:
- تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید.
- شیر یا خامه، نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- کالباسها را به صورت نگینی یا حلقهای خرد کنید.
- در یک تابه نچسب، مقداری روغن مایع یا کره ذوب شده بریزید.
- مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از اینکه تخم مرغها کمی سفت شدند، کالباسهای خرد شده و سبزیجات دلخواهتان را (در صورت تمایل) به املت اضافه کنید.
- پنیر ورقهای یا رنده شده را روی املت پخش کنید.
- املت را به دو نیمه تا کنید و بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا پنیر آب شود.
- املت کالباس و پنیر را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
طرز تهیه املت کالباس با گوجه
املت کالباس با گوجه، یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است که میتواند انتخابی ایدهآل برای صبحانه، عصرانه یا حتی شام باشد. این املت با کالباس، گوجه فرنگی و سبزیجات دلخواهتان تهیه میشود و میتواند به راحتی در منزل و با مواد اولیه در دسترس تهیه شود.
مواد لازم (برای ۲ نفر):
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ عدد کالباس
- ۱ عدد گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری شیر یا خامه (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سبزیجات دلخواه (پیاز، قارچ، فلفل دلمهای و …) (اختیاری)
- روغن مایع یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
- تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید.
- شیر یا خامه (در صورت تمایل)، نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- کالباس را به صورت نگینی یا حلقهای خرد کنید.
- گوجه فرنگی را به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.
- در یک تابه نچسب، مقداری روغن مایع یا کره ذوب شده بریزید.
- مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از اینکه تخم مرغها کمی سفت شدند، کالباسهای خرد شده و گوجه فرنگیهای خرد شده را به املت اضافه کنید.
- سبزیجات دلخواهتان را (در صورت تمایل) به املت اضافه کنید.
- املت را به آرامی هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.
- بگذارید املت چند دقیقه دیگر بپزد تا تخم مرغها سفت شوند.
- املت کالباس با گوجه را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
طرز تهیه املت کالباس و قارچ
املت کالباس و قارچ، یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است که میتواند انتخابی ایدهآل برای صبحانه، عصرانه یا حتی شام باشد. این املت با استفاده از تخم مرغ، کالباس، قارچ و سبزیجات دلخواهتان تهیه میشود و میتواند به راحتی در منزل و با مواد اولیه در دسترس تهیه شود.
مواد لازم (برای ۲ نفر):
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۲ عدد کالباس
- ۱۰۰ گرم قارچ
- ۲ قاشق غذاخوری شیر یا خامه (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- سبزیجات دلخواه (پیاز، فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و …) (اختیاری)
- روغن مایع یا کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
- تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید.
- شیر یا خامه (در صورت تمایل)، نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- کالباس را به صورت نگینی یا حلقهای خرد کنید.
- قارچها را به صورت ورقهای یا نگینی خرد کنید.
- در یک تابه نچسب، مقداری روغن مایع یا کره ذوب شده بریزید.
- قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- کالباسهای خرد شده را به قارچها اضافه کنید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
- مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از اینکه تخم مرغها کمی سفت شدند، سبزیجات دلخواهتان را (در صورت تمایل) به املت اضافه کنید.
- املت را به آرامی هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.
- بگذارید املت چند دقیقه دیگر بپزد تا تخم مرغها سفت شوند.
- املت کالباس و قارچ را از تابه خارج کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
کالباس های تانیس: طعم های متنوع برای هر سلیقه
همانطور که در طول این مقاله اشاره شد، املت میتواند یک غذای ساده، سریع و خوشمزه باشد که به راحتی با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود.
ما در این مقاله ۵ روش برای تهیه املت کالباس به شما آموزش دادیم. در بخش پایانی، میخواهیم به معرفی برخی از کالباسهای باکیفیت و خوشمزه برند تانیس بپردازیم که میتوانید از آنها برای تهیه املتهای خود استفاده کنید:
- کالباس مرغ و قارچ
- کالباس لیونر
- کالباس مارتادلا
- کالباس پپرونی
- ژامبون مرغ دودی
- ژامبون گوشت
- ژیگو دودی
- کالباس مرغ دودی
علاوه بر موارد ذکر شده، کالباسهای تانیس در طعمها و مدلهای مختلف دیگری نیز عرضه میشوند که میتوانید با مراجعه به وب سایت از آنها دیدن کنید.
امیدواریم با استفاده از دستور پختهای ارائه شده در این مقاله و همچنین کالباسهای باکیفیت تانیس، بتوانید املتهای خوشمزه و لذیذی تهیه کنید و از صرف آن در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید!
بدون دیدگاه