قارچ برگر نسبت به همبرگر کلاسیک یک تنوع خوشایند محسوب میشود، ترکیب طعمهای آبدار و لذیذ گوشت گاو با مزه خاص قارچ، یک غذای جذاب و دلچسب است. در این مقاله ما بررسی میکنیم که قارچ برگر چیست و چگونه قارچبرگر خانگی تهیه میشود.
قارچ برگر چیست؟
قارچ برگر یک گزینه جذاب است که به همبرگر طعمی جدید میبخشد. قارچ برگر در واقع همان همبرگر است که یک لایه قارچ بر روی آن اضافه میشود. این لایه قارچ میتواند قارچ معمولی تفت داده شده باشد، یا اینکه سس در آن به کار رود. طرز تهیه سس قارچ برگر به این شکل است که قارچ سرخ شده همراه با خامه و پنیر بر روی همبرگر قرار میگیرد که طعمی جذاب و خاص به همبرگر میدهد. البته باید در نظر داشت که کالری آن قارچ برگری که با خامه و پنیر درست شده باشد، بیشتر از مدل تفت داده شده است.
طرز تهیه قارچبرگر
کار قارچ برگر با گوشت چرخ کرده با کیفیت و تازه گاو آغاز میشود. گوشت چرخ کرده با نمک، فلفل و سایر ادویهجات دلخواه، برای طعم بهتر، مزه دار میشود. در حین آماده سازی مخلوط، قارچها تمیز شسته شده و برش داده میشوند. اگرچه معمولاً از قارچ دکمهای استفاده میشود، اما برای افزایش جذابیت، میتوان از انواع دیگر مانند قارچ پورتوبلو یا شیتاکه نیز استفاده کرد.
پس از آماده شدن قارچها، آنها را در تابه ای با کمی کره یا روغن تفت میدهیم تا نرم شوند و رطوبت خود را از دست بدهند. این فرآیند پخت، به طعم بهتر قارچ و آبدارتر شدن آن کمک میکند. برای تکمیل طعم قارچها، میتوان این مخلوط را با سیر، آویشن یا هر سبزیجات دیگری که مورد علاقهی شماست مزه دار کرد.
اکنون نوبت به نان همبرگر میرسد. برای تهیه یک همبرگر عالی، یک نان تازه و نرم ضروری است. میتوانید از نان همبرگر کلاسیک استفاده کنید. نان را کمی روی تابه بگذارید تا تست و ترد شود. این کار باعث میشود بعد از اینکه مواد روی آن قرار گرفت، به سادگی خیس نشود.
در مرحله بعد، زمان پخت گوشت چرخ کرده گاو که مرینیت شده است، فرا میرسد. یک تابه گریل یا تابه چدنی را روی حرارت متوسط تا بالا گرم کنید و مخلوط گوشت را به میزان پخت دلخواه بپزید. عدهای دوست دارند گوشت همبرگر کمی آبدار باشد، پس باید زمان پخت آن را کمتر در نظر بگیرند. برای پخت یکنواخت و آبدار شدن، یک بار گوشت را برگردانید. میتوانید با استفاده از باربیکیو یا منقل، قارچ برگر ذغالی نیز تهیه کنید.
همبرگر عمده؛ قیمت و خرید عمده همبرگر تانیس
قارچبرگر از چه چیزی درست میشود؟
پس از پخت قارچ برگر، نوبت به چیدن مواد روی نان همبرگر میرسد. ابتدا سس مورد علاقه خود را روی نان پایینی بمالید. سس گوجه فرنگی، خردل، سس مایونز یا سس باربیکیو از انتخابهای رایج هستند. سپس، گوشت پخته شده را روی سس قرار دهید.
اکنون نوبت لایه قارچهای تفت داده شده روی گوشت است. علاوه بر این، میتوانید برای تازگی و تردی بیشتر، پنیر، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز یا خیارشور نیز به همبرگر اضافه کنید. درست کردن ترکیب برگر قارچ و پنیر به دلیل ترکیب طعم فوقالعاده آن بسیار توصیه میشود.
در پایان، نان بالایی را روی همبرگر قرار دهید. میتوانید همبرگر را به همین شکل سرو کنید یا به آرامی فشار دهید تا طعم تمام محتویات قارچ برگر به خورد هم بروند. در صورت دوبل کردن همبرگر، برای روی هم نگه داشتن مواد میتوانید از خلال دندان استفاده کنید.
آیا قارچ برگر برای شما مفید است؟
با افزایش محبوبیت رژیمهای غذایی گیاهی در سالهای اخیر، قارچ برگر بدون گوشت به عنوان جایگزینی خوشمزه برای همبرگرهای سنتی گوشتی ظهور کرده است. مزیت ساندویچ قارچ برگر بدون گوشت این است که قیمت آن بسیار مقرون بهصرفهتر از همبرگر گوشتی است. این نوع قارچبرگر که با قارچ چرخ شده و تخم مرغ تهیه میشود، نه تنها برای گیاهخواران و وگانها، بلکه برای هر کسی که به دنبال یک غذای سبکتر و سالمتر نسبت به همبرگر گوشتی است، انتخابی ایده آل است. برای افزایش طعم میتوان قارچ برگر با پنیر پیتزا را امتحان کرد که بسیار جذاب است.
قارچ برگر بدون گوشت مزایای فراوانی دارند. اولاً، آنها منبع عالی مواد مغذی ضروری مانند فیبر، ویتامینها و مواد معدنی هستند. علاوه بر این، آنها کم کالری و کم چربی هستند. علاوه بر این، قارچ خواص تقویت کننده سلامتی مانند اثرات ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن دارد.
خرید عمده فیله سوخاری؛ فروش فیله سوخاری عمده با قیمت مناسب
نتیجه گیری
قارچ برگر یک مدل خوشمزه و مغذی است که در کنار همبرگرهای سنتی گوشتی قرار میگیرد و انواع مختلفی دارد. قارچ برگر با گوشت و بدون گوشت دو نوع اصلی هستند. قارچ برگر با گوشت به دو نوع سرو میشود، با سس قارچبرگر و با یک لایه از قارچ تفت داده شده.
انعطاف پذیری، فایده برای سلامتی و کمک به رژیمهای غذایی سالمتر؛ باعث شده قارچ برگر گزینه ای جذاب برای افراد مختلف تبدیل شود.
بدون دیدگاه