گوشت گربه

داستان گوشت گربه و سوسیس و کالباس را تقریبا همه ما می‌دانیم!
گوش ما پر است از داستان‌هایی درباره گربه‌های محل که یکی یکی ناپدید می‌شدند و بعد یکی از اعضای زرنگ محل فهمیده که یک ماشین از شرکت تولید سوسیس و کالباس آمده و این گربه‌های زبان بسته را جمع کرده!
حالا آن بنده خدا از کجا به این کشفیات رسیده یا گوشت مرغ چه مشکلی داشته که شرکت‌های تولید سوسیس و کالباس را به فکر گوشت گربه انداخته … بماند!
در این مقاله تصمیم گرفتیم درباره این گربه پر حاشیه صحبت کنیم؛ موضوعی که باعث شد خیلی‌ها مصرف فرآورده‌های گوشتی را کنار بگذارند و خیلی‌ها با تردید به آن نگاه کنند!
یک دلیل منطقی هم برای این کار داریم.
هر چقدر با خودمان فکر کردیم، دیدیم:
راز پختن یک قرمه سبزی خوشمزه را از کسی می‌پرسند که در پخت قرمه سبزی مهارت دارد. مثلا هر توصیه‌ای درباره پخت قرمه سبزی را از هر آشنایی که می‌بینیم قبول نمی‌کنیم! که البته منطقی هم هست.
بر همین مبنا، باید به جای پذیرفتن داستان‌های تخیلی درباره تولید سوسیس و کالباس با گوشت گربه از هر فردی که می‌بینیم به سراغ فرد، سازمان یا مرجعی برویم که اطلاعات معتبری در این زمینه دارد؛ اصلا چه بهتر اگر با یک شرکت تولید فرآورده‌های گوشتی بتوانیم صحبت کنیم و ببینیم مرز این شایعه تا کجاست!
این شد که در شرکت تولید فرآورده‌های گوشتی تانیس تصمیم گرفتیم یک بار برای همیشه این داستان را روشن کنیم و بگوییم این قضیه گوشت گربه واقعی است یا نه.

  نخستین گردهمایی صنایع غذایی تانیس

فهرست محتوا

سوسیس و کالباس از چه گوشتی است؟

واقعیت داستان را پیچیده نمی‌کنیم. خیلی واضح و روشن همین جا پاسخ سوال را می‌دهیم:
در فرآورده‌های گوشتی شامل سوسیس، کالباس، ژامبون، بیکن، سالامی، پپرونی و … به هیچ عنوان از گوشت گربه استفاده نمی‌شود!
در تولید این محصولات از گوشت مرغ، گوساله، گاو و حیواناتی استفاده می‌شود که بر اساس قوانین کشور و دین اسلام حلال هستند؛ به عبارت دیگر، هیچ یک از شرکت‌های تولید فرآورده‌های گوشتی اجازه استفاده از گوشتی را که طبق قوانین، مصرف آن مجاز اعلام نشده، ندارند.
بنابراین در این میان قطعا گوشت گربه جایی ندارد و نه جزو گوشت حیواناتی است که حلال خوانده شود، نه جزو حیواناتی است که عرف جامعه مصرف آن را عادی بدانند!
از طرف دیگر بیایید کمی منطقی به این داستان نگاه کنیم.
اگر شما باشید، ترجیح می‌دهید گوشت مرغ را با کمترین دردسر و با هزینه‌ای مناسب از شرکت‌ها و کشتارگاه‌های مجاز تهیه کنید یا هزینه زیادی را صرف تهیه خودرو و نیرو کنید و آنها را در سطح شهر پخش کنید تا گربه شکار کنند؟!
عقل سالم گزینه اول را انتخاب می‌کند!
حالا فرض می‌کنیم یک نفر، گزینه دوم را انتخاب کرده باشد. در این صورت مبنای پرداخت حقوق به این شکارچیان گربه چیست؟ هزینه بنزین این خودروها چطور قرار است تامین شود؟ آیا صرفه اقتصادی دارد؟
فرض می‌کنیم هیچکدام از این مشکلات هم نباشد.
مسئولین مربوطه مجوز استفاده از این گوشت را در تولید فرآورده‌های گوشتی نخواهند داد.
یک شرکت تولید فرآورده‌های گوشتی هم قطعا نمی‌تواند پنهانی این کار را انجام دهد؛ چرا که خودش، کسب و کارش و کلیه پرسنل را در معرض نابودی قرار می‌دهد.
از طرفی وقتی گوشت مرغ، بدون دردسر و این همه گانگستر بازی قابل تهیه است، چرا باید به فکر استفاده از گوشت گربه بیفتیم؟
پراکنده کردن یک داستان، بدون آن که از منبعی موثق و حقیقی اطلاعاتی به دست آمده باشد، قبل از همه برای فرد گوینده مضر است؛ چرا که اعتبار خود را به دست یک شایعه سپرده که فکر می‌کند جالب است!
خلاصه کلام این که ساختن داستان و شایعات دور از ذهن و تخیلی، ممکن است گاهی سرگرم کننده باشد و بساط یک گپ و گفت ۲ – ۳ ساعته با دوستان را فراهم کند؛ اما حقیقت همیشه شیرین‌تر است و آرامش بیشتری به همراه دارد!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *