ذرت مکزیکی با کالباس یکی از خوشمزهترین غذاهای خیابانی است که اکثر ما با عطر و طعم آن به خوبی آشنا هستیم. این غذای لذیذ که مشخص نیست چرا با نام “ذرت مکزیکی” معروف شد، بسیار ساده است و میتوانید خودتان در خانه آن را تهیه کنید.
تهیه ذرت مکزیکی با کالباس پیچیدگی خاصی ندارد و با چند قلم مواد به سادگی در خانه تهیه میشود. در این پست قصد داریم طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی با کالباس را آموزش دهیم تا بتوانید همان طعم خوش و آشنای ذرت مکزیکیهای خیابانی را به خانه بیاورید.
مواد لازم ذرت مکزیکی با کالباس
مواد لازم ذرت مکزیکی با کالباس عبارتاند از:
- کنسرو ذرت شیرین: ۲ عدد
- کالباس خرد شده: ۲۵۰ گرم
- قارچ خرد شده: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
- کره: ۴ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۶ الی ۷ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده: ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه میتوانید پنیر بیشتری اضافه کنید)
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- فلفل قرمز: یکسوم قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
- چیپس خلالی: به مقدار کافی برای تزئین و سرو
اگر ذرت مکزیکی با کالباس بدون قارچ را ترجیح میدهید، میتوانید قارچ را از این دستور حدف کنید. در بخش به بعدی به سراغ اموزش درست كردن ذرت مكزيكی با کالباس میرویم.
نکته: به ازای هر نفر به طور میانگین به ۱۲۰ گرم ذرت نیاز دارید.
بهترین کالباس برای ذرت مکزیکی
بهترین کالباس برای ذرت مکزیکی، کالباس کرات یا کالباس مرغ و قارچ است. با این حال میتوانید از کالباس مرغ دودی نیز در دستور پخت ذرت مکزیکی با کالباس استفاده کنید.
بهتر است از کالباس مارتادلا برای تهیه این غذا استفاده نکنید.
طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس
طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس ساده و آسان است.
در مرحله اول باید ذرتها را آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس در یک قابلمه گود را تا نصفه آب کرده و روی شعله قرار دهید تا آب جوش بیاید.
سپس یک آبکش فلزی را روی قابلمه قرار دهید؛ به طوری که آبکش در آب فرو نرود. حال ذرتها را درون آبکش ریخته و درب آن را بگذارید تا با بخار آب گرم شونذ.
در مرحله بعدی، قارچهای خرد شده را در ۱ قاشق غذاخوری کره داغ شده و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو تفت دهید. پس از این که آب قارچ تمام شد، آن را به ذرتها اضافه کنید.
پس از اضافه کردن قارچها، کالباس را نیز اضافه کنید.
نکته: در صورت دلخواه میتوانید کالباس را نیز پیش از اضافه کردن، تفت دهید.
در این حین میتوانید سس ذرت مکزیکی خانگی با کالباس را آماده کنید. آبلیمو و سس مایونز را مخلوط کرده و ادویهها را به آن اضافه کنید. در صورت دلخواه، میتوانید مقداری پودر سیر نیز به سس اضافه کنید.
بعد از بخارپز شدن مواد و تهیه سس، مخلوط ذرت مکزیکی با کالباس و قارچ را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس، کره و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا همه مواد به سس، پنیر پیتزا و کره آغشته شوند.
تا زمانی که ذرت مکزیکی شما هنوز داغ است، آن را در ظرف سرو مورد نظر بریزید، سپس روی آن را با مقداری آویشن، چیپس خلالی و پاپریکا تزئین کنید.
ذرت مکزیکی خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان!
کالری ذرت مکزیکی با کالباس
میزان کالری ذرت مکزیکی با کالباس تا حد زیادی به میزان استفاده از موادی مانند پنیر پیتزا که کالری بالایی دارند، بستگی دارد. با این حال در ادامه، میزان کالری هر یک از مواد اولیه ذرت مکزیکی را آوردهایم:
- ذرت شیرین پخته: ۱۰۸ کالری در هر ۱۰۰ گرم
- قارچ سرخ شده در کره: ۱۵۷ کالری در هر ۱۰۰ گرم
- کالباس مرغ ۷۰%: میانگین ۲۳۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم
- سس مایونز ساده: ۶۸۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا رنده شده: ۲۹۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم
با توجه به مقادیر ذکر شده، سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت در هر ۱۰۰ گرم حداقل ۳۸۰ الی ۴۰۰ کالری دارد. این میزان کالری با توجه به این که چقدر سس مایونز یا پنیر پیتزا در آن استفاده کردهاید میتواند کمتر یا بیشتر باشد.
با این حال ذرت مکزیکی ارزش غذایی بالایی نیز دارد؛ ذرت سرشار از ویتامینهای A ،C ،B و املاحی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر و منیزیم است که همگی برای بدن ضروری هستند.
ذرت همچنین منبع پروتئینی به نام زین است. ۴۴ تا ۷۹ درصد از کل محتوای پروتئین ذرت را زینها تشکیل میدهند. کیفیت این نوع پروتئین ضعیف است؛ چرا که فاقد برخی اسیدهای آمینه ضروری هستند.
همچنین قارچ نیز حاوی فسفر، آهن، روی، مس، سلنيوم، ويتامين ب۲ و ويتامين ب۶ است که برای بدن مفید و ضروری هستند.
سوالات متداول
کالری ذرت مکزیکی با کالباس چقدر است؟
سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت در هر ۱۰۰ گرم حداقل ۳۸۰ الی ۴۰۰ کالری دارد. این میزان کالری با توجه به این که چقدر سس مایونز یا پنیر پیتزا در آن استفاده کردهاید میتواند کمتر یا بیشتر باشد.
بدون دیدگاه