اگر به دنبال یک غذای سبک و متفاوت میگردید، سوپ سوسیس انتخاب مناسبی است! این سوپ یکی از غذاهایی است که بسیاری از افراد آن را نچشیدهاند، اما با یک بار امتحان کردن به سختی میتوانند سوپهای قبلی را به آن ترجیح دهند!
خوشبختانه طرزتهیه سوپ سوسیس بسیار ساده است و میتوانید به سادگی در خانه این سوپ متفاوت و خوشمزه را تهیه کنید. در این پست قصد داریم طرز تهیه این سوپ بینالمللی را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید تا با یکی از محبوبترین سوپهای جهان آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ سوسیس
برای تهیه سوپ سوسیس برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
- سوسیس دودی یا آلمانی: ۵ عدد
- پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
- سیب زمینی نیم پز: ۲ عدد متوسط
- جعفری ساتوری شده: نصف پیمانه
- پیازچه ساتوری شده: نصف پیمانه
- قارچ: ۵ عدد
- پوره گوجه فرنگی: ۱ پیمانه
- آب مرغ: ۴ پیمانه
- خامه: ۱ پیمانه
- کره: ۳۰ گرم
- روغن: به مقدار لازم
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نکته: برای کمتر بودن زمان پخت سوپ، میتوانید سیب زمینیها را کمی نیم پز کنید؛ با این حال میتوانید از سیب زمینی خام نیز استفاده کنید.
طرزتهیه سوپ سوسیس
برای تهیه سوپ سوسیس سیب زمینی، ابتدا باید سوسیسها را حلقه حلقه کرده و سرخ کنید.
سپس پیاز خرد شده را در یک تابه بریزید و با مقداری روغن و ادویهها تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند. در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پوره گوجه فرنگی کمی گرم شود و خامی آن گرفته شود. دقت کنید که آب پوره نباید تمام شود؛ بنابراین اجازه ندهید زیاد بجوشد.
در صورت تمایل میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
در این فاصله قارچها را ورقه ورقه کرده و سیب زمینیها را به صورت نگینی ریز یا متوسط خرد کنید.
آب مرغ را در یک قابلمه بریزید.
سیب زمینی، قارچ، پیازچه، جعفری و مخلوط پوره گوجه و پیاز را به آب مرغ اضافه کنید.
پس از پخته شدن کامل سیب زمینی و قارچ، سوسیسهای سرخ شده را در سوپ بریزید و کمی هم بزنید.
در مرحله آخر، آبلیمو، خامه و کره را به سوپ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب با بقیه مواد مخلوط شده و سوپ سوسیس بافتی یکدست پیدا کند.
سوپ سوسیس خوشمزه و خامهای شما آماده است؛ میتوانید با کمی پودر پاپریکا، برش لیمو و جعفری آن را تزئین کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
نکات مهم درباره سوپ سوسیس
- باقیمانده سوپ سوسیس را میتوانید حداکثر تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
- در صورت تمایل میتوانید پوره گوجه فرنگی را حذف کرده و به جای آن، یک پیمانه شیر اضافه کنید تا سوپ سفید خامهای داشته باشید.
- اگر طعم و مزه دودی در غذا را دوست دارید از سوسیس اسموکی یا دودی استفاده کنید.
- برای طعم غنیتر میتوانید ۱ حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر به سوپ اضافه کنید.
- برای این که طعم سوپ شما بهتر شود، میتوانید سبزیجاتی مانند هویج، قارچ و ذرت را به این سوپ اضافه کنید؛ نکته مهمتر این است که این سبزیجات را در کره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه کنید.
از دیگر افزودنیهایی که میتوانید در این سوپ استفاده کنید عبارتاند از:
- لوبیا سفید
- ورمیشل
- ماکارونی فرمی
- پنیر چدار
بهترین سوسیس برای تهیه این سوپ، سوسیس دودی یا آلمانی است. با این حال میتوانید از سوسیس مرغ، هات داگ پنیری یا پپرونی هم استفاده کنید.
سوالات متداول
بهترین سوسیس برای تهیه سوپ کدام است؟
بهترین سوسیس برای تهیه سوپ، سوسیس دودی یا سوسیس آلمانی است. این سوسیسها عطر و طعمی دلچسب به سوپ میدهند.
بدون دیدگاه