اسنک ژامبون یک میان وعده یا غذای آسان، سریع و خوشمزه است. کمتر کسی پیدا میشود که این غذای سریع را دوست نداشته باشد. از آنجا که اسنک با ژامبون علاوه بر محبوب بودن، انتخاب مناسبی برای زیباتر کردن میزهای پذیرایی شماست، تصمیم گرفتیم طرز تهیه یک اسنک خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.
انواع اسنک با ژامبون
پیش از این که به آموزش طرز تهیه اسنک با ژامبون بپردازیم، ابتدا انواع اسنک را معرفی میکنیم. معروفترین انواع اسنک که میتوانید با ژامبون تهیه کنید، شامل موارد زیر است:
- اسنک با ژامبون و قارچ و پنیر: این اسنک از مخلوط ژامبون رنده شده یا ورقهای، قارچ ورقه شده و پنیر موزارلا تهیه میشود و یکی از محبوبترین انواع اسنک با ژامبون است.
- اسنک با ژامبون و سبزیجات: اسنک سبزیجات و ژامبون، از مخلوط ژامبون رنده شده و سبزیجاتی مانند ذرت، هویج، فلفل دلمهای و سایر سبزیجات تهیه میشود.
- اسنک با ژامبون و مرغ: برای افرادی که طعم مرغ در اسنک را میپسندند، اسنک با ژامبون و مرغ یک پیشنهاد عالی است. برای تهیه این اسنک باید از مرغ پخته و ریش ریش شده به همراه ژامبون و پنیر پیتزا استفاده کنید.
- اسنک ژامبون با پنیر: اسنک با ژامبون و پنیر یکی از سادهترین انواع اسنک است که میتوانید آن را به عنوان صبحانه نیز میل کنید. برای تهیه این اسنک تنها پنیر ورقهای و ژامبون به همراه نان تست استفاده میشود.
طرز تهیه اسنک با ژامبون مرغ، گوشت و بوقلمون
طرز تهیه ی اسنک با ژامبون بسیار ساده است. شما میتوانید اسنک را با انواع ژامبون مرغ، گوشت و بوقلمون تهیه کنید و از طعم خوش آن لذت ببرید.
اگر ساندویچ ساز ندارید، نگران نباشید! روش تهیه این اسنک خوشمزه بدون ساندویچ ساز را هم در ادامه آوردهایم.
مواد اسنک با ژامبون برای ۴ نفر:
- نان تست: 8 عدد
- ژامبون گوشت یا مرغ: 400 گرم
- فلفل دلمهای کوچک: 1 عدد (نگینی خرد شده)
- قارچ: 100 گرم
- پنیر موزارلا رنده شده: 200 الی ۳۰۰ گرم
- سس مایونز یا سیر: 2 الی ۳ قاشق غذاخوری (میتوانید از سس دلخواه استفاده کنید)
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
آماده سازی مواد اسنک را ابتدا با خرد کردن قارچ به صورت ورقهای شروع کنید.
در مرحله بعدی ژامبون را به صورت نگینی متوسط خرد کنید. برای راحتی کار، میتوانید آنها را رنده کنید.
در یک ظرف، پنیر موزارلای رنده شده را با ژامبون و فلفل دلمهای مخلوط کنید و ادویهها را به آن اضافه کنید.
نانهای تست را روی یک سطح صاف بچینید و کمی سس روی آنها بزنید؛ دقت کنید که نانها بیش از حد با سس مرطوب نشود و در عین حال خشک نباشند.
مقدار کافی از مواد اسنک ژامبون را روی نان بریزید، کمی قارچ به آن اضافه کنید و نان دیگری را روی مواد بگذارید.
اسنک را کمی فشار دهید و داخل ساندویچ ساز قرار دهید.
تهیه اسنک ژامبون با ساندویچ ساز بسیار ساده است؛ با این حال اگر به هر دلیلی امکان تهیه اسنک با ساندویچ ساز را ندارید، میتوانید از تابه استفاده کنید.
برای تهیه اسنک بدون ساندویچ ساز، باید اسنکها را کف یک تابه داغ روی شعله قرار دهید و روی آنها یک تابه یا قابلمه سنگین بگذارید. پس از چند دقیقه اسنکها را چک کنید و در صورتی که یک طرف آنها ترد و طلایی شده بود، اسنک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.
اسنک با سس کچاپ و مایونز بسیار لذیذ و خوشمزه است؛ هنگام سرو روی اسنکها سس بریزید و کمی پودر آویشن بپاشید و اسنکهای ترد و خوشمزه خود لذت ببرید.
برای تهیه اسنک ژامبون سوخاری، میتوانید یک پیمانه آرد را در یک ظرف ریخته و در یک ظرف دیگر یک پیمانه آرد سوخاری بریزید. در ظرفی دیگر ۲ عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
سپس اسنکها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بزنید و آنها را در روغن داغ سرخ کنید.
کالری اسنک ژامبون با قارچ و پنیر
میزان کالری اسنک پنیر و ژامبون در هر ۱۰۰ گرم، ۲۸۵ کیلوکالری است. با توجه به این که این غذا دارای پنیر موزارلا و سس است، کالری نسبتا زیادی دارد. برای سالمتر کردن این غذا و کاهش کالری آن، میتوانید میزان پنیر را کاهش داده یا حذف کنید.
همچنین میتوانید سس را نیز حذف کرده یا سسهای سالمتر خانگی را جایگزین کنید.
مواد معدنی موجود در این اسنک عبارتاند از:
- کلسیم: 123.۶۰ میلی گرم
- آهن: 0.۳۷ میلی گرم
- منیزیم: 15.۶۴ میلی گرم
- فسفر: 148.۶۶ میلی گرم
- پتاسیم: 278.۵۴ میلی گرم
- سدیم: 453.۰۳ میلی گرم
- روی: 0.۶۶ میلی گرم
- مس: 0.۱۲ میلی گرم
- منگنز: 0.۰۴ میلی گرم
- سلنیم: 13.۱۴ میکروگرم
بهترین ژامبون برای اسنک
گرچه شما میتوانید از ژامبونهای مختلفی برای تهیه اسنک استفاده کنید، اما بهتر است از ژامبونهای زیر برای تهیه اسنک استفاده کنید؛ زیرا طعم و مزه بهتری به اسنک شما میدهند:
- ژامبون مرغ و قارچ
- ژامبون مرغ دودی
- ژامبون گوشت ۹۰%
- سالامی
- ژامبون مخلوط گوشت و مرغ
ژامبونهای تانیس انتخاب مناسبی برای تهیه انواع اسنک و فینگرفود هستند و غذاهای شما را سرشار از طعمی دلچسب میکنند.
سوالات متداول
کالری اسنک ژامبون با قارچ و پنیر چقدر است؟
میزان کالری اسنک ژامبون و پنیر در هر ۱۰۰ گرم، ۲۸۵ کیلوکالری است.
اسنک ژامبون سوخاری بهتر است یا معمولی؟
اسنک ژامبون سوخاری تردتر است و البته چربی بیشتری دارد. از نظر سلامتی، اسنک معمولی بهتر از اسنک ژامبون سوخاری است، اما از نظر طعم و مزه، کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
بدون دیدگاه